laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BAR/EETCAFé ALBUFEIRA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57610 21-05-2013 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Minder dan € 75.000 Eenmanszaak

omschrijving

Uw eigen bar in Albufeira? Dit is uw kans. Deze bar is centraal gelegen in het nieuwe centrum van Albufeira, nabij de Strip en aan het begin van een drukke straat waar veel mensen vanaf diverse appartementen en hotels naar het strand lopen! Genoeg aanloop!

De bar is in 2007 gerenoveerd en voorzien van nieuwe wandbekleding, nieuw metselwerk, nieuw dames en herentoilet, nieuwe airconditioning (warmen en koelen), vloerverwarming, alarm, nieuwe keuken incl. apparatuur en afzuigsysteem, nieuwe bar en stoelen en tafels.

De bar beschikt over de benodigde commerciële vergunning om in Portugal een bar/eetcafé in Portugal. Aangezien de bar geheel ingericht is, kunt u direct met de zaak beginnen.

De keuken is voorzien van: vaatwasmachine, 3 gaspitten, afzuigsysteem, warm water boiler, 6 liter frituur, vriezer, koelkast, magnetron, groente spoelkeuken, waterkraan, extra spoelkeuken, keukengerei, pannen, bestek, borden enzovoorts!

De bar is professioneel uitgerust met muziekinstallatie + speakers, een 3-deurs barkoeling, een bar in Nederlandse stijl met spoelbak, tv incl. satelliet en er zijn 15 barkrukken en stoelen en tafels zowel binnen als buiten. Binnen zijn total 32 zitplaatsen en buiten op het terras zijn 20 zitplaatsen.

Het dames en herentoilet is gescheidenen beschikt over automatische verlichting en een gezamenlijk wastafel met grote spiegel. Het herentoilet heeft een staand- en zittend toilet. Tevens is er een opslagruimte en een toilet voor het personeel met opbergruimte. De aankoop betreft overname van de bar in zijn geheel; interieur en goodwill. De bar heeft een huurcontract voor € 700,- per maand.

Zeer aantrekkelijk geprijsd. Neem nu contact met ons op voor deze fantastische mogelijkheid.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29