laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ALL-IN-ONE BETALINGSPLATFORM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57597 17-05-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.V.

omschrijving

Onderneming is gericht op het verwerken van betalingen, waarbij het volledige proces vanaf de (digitale) werkorder, werkbon en/of opdracht tot en met een eventuele gerechtelijke incasso onder beheer van onderneming wordt genomen; tijdens deze procedure wordt de vordering naar de klant binnen 24 uur bevoorschot middels een eigen factoring formule. Onderneming is een ‘one stop shop’ voor het beheren van betalingen, fulfilment, factoring en incasso. Onderneming richt zich op het onderhouden en verkopen van technologische verbeteringen die altijd een toegevoegde waarde hebben aan elkaar. In totaal zijn er 10 medewerkers werkzaam in de onderneming.

- Het betalingsplatform is technisch nagenoeg uitontwikkeld en wordt momenteel breeduit vermarkt.
- De onderneming beschikt over een enorm groeipotentieel, gezien het unieke ontwikkelde platform. De mogelijkeheden op internationale uitrol worden op dit moment nog niet actief gepromoot.
- Om maximaal bereik te realiseren voor het digitaal beheren en ontvangen van vorderingen zijn er twee exclusieve applicaties ontwikkeld voor het digitaal aanleveren van vorderingscomponenten.
- De onderneming is in staat om 95% van de ontstane vorderingen binnen 24 uur te bevoorschotten, waarbij de funding wordt verkregen van bekende factoringsmaatschappijen.
- Het management heeft een zeer positief track record in het opzetten, door ontwikkelen en exit van bedrijven. Belangrijke prospects zijn zeer bekende namen.

Er is in de onderneming inmiddels 500.000 euro geïnvesteerd (out of pocket). Er is behoefte aan 250.000 euro aan groeikapitaal. Dit zal besteed worden aan:

1) het uitbouwen en vergroten van het bereik online
2) het verstevigen van de organisatie en zekerheid bieden van faciliteiten
3) Marketing en sales

Deal structuur
In overleg met kapitaalverstrekker(s), waaronder eventueel een management buy in kandidaat (MBI-er). Investering via een Converteerbare lening is mogelijk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29