laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNATIONALE (THUIS) ZORGFORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57555 08-05-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig Meer dan 500 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het is de opvatting van onze internationale opdrachtgever dat de kleinschaligheid weer terug moet in de zorg. Door de aard en natuur van het concept levert zij daar zelf een nadrukkelijke bijdrage aan. Met als uitgangspunt dat de verleende zorg de sfeer moet hebben als die van een goede vriend of familie is zij nu de snelst groeiende thuiszorg organisatie in haar thuismarkt. Cliënten krijgen te maken met vaste medewerkers met extra aandacht. Door de omvang van de lokale eenheden is er sprake van korte lijnen, werken de medewerkers als een hecht team en is er sprake van een hoge mate van efficiency.

De formule is actief in diverse landen en wil ook de Nederlandse markt betreden In dat verband zijn wij voor deze formule op zoek naar een Master Franchisenemer. Als Master is het aan u om de Nederlandse organisatie op te bouwen. Gebruikmakend van de jarenlange ervaring, een uitgekiend ‘operating system’ in combinatie met lokale (markt) kennis is het mogelijk om adequaat en snel een rendabele exploitatie te ontwikkelen.

De organisatie richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven en zelfstandigheid. Dit past precies in het huidige beleid van de Nederlandse overheid. Dat beleid is erop gericht om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Het is juist de internationale ervaring die maakt dat de formule onderscheidend is. Dit geldt voor de producten het verdienmodel en de dagelijkse operatie.

Onze zoektocht betreft een dynamische ondernemer die een hands on mentaliteit combineert met het vermogen om te netwerken, affiniteit heeft met zorg en de ambitie heeft om met mensen in het algemeen en franchisenemers in het bijzonder succesvol te zijn. De formule spreekt in dat verband over franchisenemers die dienen om te verdienen. In de nauwelijks conjunctuurgevoelige zorg markt is veel ruimte is voor particulier initiatief.
Onze franchisegever wil graag uw partner zijn om dat samen mee te kunnen doen!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29