laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RETAIL FORMULE IN SIERADEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57554 08-05-2013 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De producten van deze formule voorzien iedere vrouw van glamour en uitstraling. Naast een luxe beleving geeft het de vooral vrouwelijke klant een uniek sieraad dat niemand anders heeft.

Elk sieraad is uniek, handgemaakt. Er wordt o.a. gebruik gemaakt met de materialen van Swarovski. Met dit merk zijn ook distributie en afspraken gemaakt en ook mag van de merknaam gebruik worden gemaakt. De formule heeft 60 verkooppunten in verschillende landen en bouwt aan organisaties in het Midden Oosten en de Verenigde Staten. Onlangs werd ook de eerste vestiging in Nederland geopend.

De franchisegever biedt een unieke formule die op beperkt oppervlak (minder dan 60m2) al heel rendabel kan zijn. De producten, het design van de winkel, de ondersteuning en vooral de ambitie maken de formule uiterst geschikt om snel te groeien. Het benodigde start kapitaal is beperkt en de potentie is groot.

Wij zijn voor deze formule op zoek naar franchise ondernemers die graag deel uit willen maken van de groei in Nederland. Als jij affiniteit hebt met de eerder genoemde producten, je bezit retail en/of verkoopervaring en dat gecombineerd met een zakelijke instelling en hoge kwaliteitsnormen dan kan deze franchise interessant voor je zijn. Als ondernemer heb je drive en enthousiasme om van je eigen winkel een succes te maken.
Als bovenstaand profiel je aanspreekt komen we graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29