laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RISICO & SCHADE ANALYSES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57552 08-05-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De bouw en alles wat daaraan gerelateerd is, staat onder druk. Desondanks hebben de franchisenemers van onze opdrachtgever veel werk. De franchise bestaat uit gekwalificeerde schade-experts met kennis van bouwtechnische aangelegenheden en relevant wettelijk en juridisch inzicht.

Zij adviseren gericht op alle denkbare soorten risico-inspecties, schades-expertises, problemen en geschillen die voort kunnen komen uit brandverzekeringen bouw, techniek of vastgoed (incl. ruimtelijke omgeving). De manier van werken, het netwerk en de branches waarin zij actief zijn verklaren een deel van het succes. Andere bepalende factor is de kwaliteit van de mensen.

De franchisenemers adviseren op een hoogwaardige, objectieve manier hun klanten en ontwikkelen oplossingen op maat, terwijl zij daarna, bij de uitvoering, de directie voeren. Opdrachtgevers zijn verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en intermediair-, aannemers- en installatiebedrijven.

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een organisatie die verschillende zorgformules in haar portfolio heeft. Zij heeft dus veel kennis van de gezondheidszorg waardoor steeds meer overheden zich tot de franchisenemers wenden en deze worden vaker worden ingezet bij het beoordelen en ontwikkelen van maatoplossingen voor letselschadeslachtoffers en ouderen.

Alle franchisenemers zijn gedreven ondernemers. Nieuwe franchisenemers zijn dat dus ook en moeten in staat zijn en de ambitie hebben om in hun regio het succes van collega’s te evenaren. De ideale kandidaat heeft een bouwkundige (HBO) achtergrond, beschikt over ervaring bijvoorbeeld bij een architectenbureau of als projectleider. Meer dan gemiddeld ben je goed in de omgang met mensen. Je bent commercieel ingesteld en hebt de ambitie om zelfstandig te ondernemen. Je kan functioneren in een netwerk en beschikt over de zelfstandigheid die een ondernemer kenmerkt. Het rendement is prima. Het is de ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP’er) die op zoek is naar een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29