laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OPTIMAAL BENUTTEN WMO AWBZ

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57551 08-05-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule helpt cliënten met een beperking (letselschade) bij het bereiken van de maximale kwaliteit van leven op het gebied van zorg, wonen, welzijn en arbeid. Gekeken wordt vooral naar de mogelijkheden in de toekomst. De franchisenemers zijn de verbinding tussen de diverse belanghebbenden, letstelschadeslachtoffers en verzekeraars. Zij adviseert voor alle partijen bevredigende lange termijn oplossingen. Integraal onderdeel van de aanpak is begeleiding van de uitvoering en de nazorg. De franchisenemer bewaakt dat de afspraken worden uitgevoerd zoals afgesproken en binnen budget.

De ondernemer die wij zoeken is gedreven en ervaren op het gebied van dienstverlening en ziet kansen voor management in de zorg. Omdat de kwaliteit van leven voor het letselschade slachtoffer het uitgangspunt is, is de ideale achtergrond die van ergo- of fysiotherapeut maar ook mensen met andere (bredere) ervaring zijn zeker niet uitgesloten.

Kernbegrippen die de ideale franchisenemer omschrijven zijn relatiebouwer, luisteren, klantgericht en netwerken maar ook acquisitie, zelfstandig en inzet. De organisatie stelt daar een bewezen concept, prima opleiding en veel ingangen bij belanghebbenden tegenover. Het potentieel is groot, de opstartkosten laag, het risico beperkt en de zorg is een markt die nauwelijks conjunctuurgevoelig is. Kennis van WMO en AWBZ is onontbeerlijk.

Aangezien er sprake is van een beperkt aantal franchisenemers ligt het in de verwachting dat er snel sprake zal kunnen zijn van groei. Van de franchisenemers worden ook ambitie en de nodige organisatorische kwaliteiten verwacht.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29