laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OUTSOURCING TRAVEL MANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57550 08-05-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een zeer succesvolle wereldwijde franchiseorganisatie in de zakelijke reisbranche. De franchisenemers van deze formule verlagen voor hun opdrachtgevers het reisbudget en maken deze voorspelbaar. Geholpen door internationale ervaring van de franchisegever en de schaalgrootte (750 vestingen) is de omzet in de laatste 3 jaar verdubbeld.

De doelgroep is het MKB dat internationaal opereert. Gebruikmakend van de diensten van deze formule verlagen zij hun kosten, tijdsbeslag en neemt de transparantie toe.

Alle franchisenemers zijn met hun team vakinhoudelijk sterk maar ook goed en gedreven in acquisitie. Nieuwe franchisenemers moeten zich realiseren dat zij diezelfde ambitie nodig hebben om in hun regio ook succes te hebben. Omdat er na korte tijd sprake is van een klein team is leidinggeven uiterst relevant, net als functioneren in een netwerk en zelfstandigheid. Ervaring in de reisbranche is niet nodig maar affiniteit met (zakelijk) reizen wel.

Het rendement is prima. De formule is niet goedkoop en de geschikte kandidaat beschikt dan ook over voldoende financiële middelen om de aanloopkosten van zijn onderneming te kunnen financieren. Voor 2013 is in Nederland een groei voorzien van 2 à 3 ondernemers.
Mocht deze summiere omschrijving u aanspreken en u denkt in het profiel te passen dan investeren wij graag in een gesprek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29