laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FOOD FORMULES MET HOOG RENDEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57549 08-05-2013 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij vertegenwoordigen een aantal formules in de food. Deze formules zoeken een Master Franchisenemer voor Nederland. Een master krijgt de licentie voor Nederland waarbij de missie en bijbehorende ondersteuning erop gericht is om snel te komen tot voldoende volume en schaalgrootte. De formules variëren in investeringsniveau, complexiteit en groeiscenario maar hebben gemeen dat zij zich bewijzen in hun thuismarkt (o.a. VS & VK) en in verschillende werelddelen.

Ook hebben deze formules gemeen dat zij een strakke formule combineren met het besef dat lokale marktomstandigheden soms aanpassingen vragen. De formules opereren allemaal in het ‘fast casual dining’ segment. Het management van de individuele formules is er overtuigd dat er sprake is van een groot groeipotentieel in Nederland en de rest van Europa. De opvatting is dat nu er sprake is van betaalbaar en beschikbaar vastgoed, een flexibele arbeidsmarkt en dat ondernemerschap meer dan ooit wordt beloond, dit het moment is om naar ambitieuze ondernemers te zoeken.

Voor deze formules zijn wij op zoek naar kapitaalkrachtige ondernemers die voor zichzelf een actieve rol zien weggelegd in de ondernemingen. De te investeren bedragen voor de formules zijn verschillend maar altijd substantieel. De potentiële rendementen, en groeimogelijkheden zijn dat ook.
Voor de Europese uitrol werken wij nauw samen met zusterorganisaties in 26 andere landen in Europa.

Graag komen wij in contact met ondernemers die enthousiast zijn over franchise als business model en die een organisatie van betekenis willen opzetten. U moet over voldoende eigen kapitaal beschikken. Wij beschikken over de nodige contacten om bij aanvullende financiering te ondersteunen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29