laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DORPS CAFEBEDRIJF MET WONING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57536 02-05-2013 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Dit in de omgeving van Streefkerk zeer bekend staande biljartcafé (± 120 m²) met aparte feestzaal (± 80 m²), ligt centraal in het dorp. Het ruime pand leent zich zeer voor het houden van partijen en/of als eetcafé.
Naast het café is er een aparte ingang voor de slijterij. Het degelijke en goed onderhouden pand staat op ca 6a 12ca grond en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De ruime op de begane grond en bovengelegen woning kan worden uitgebreid. Ook is er aan de achterzijde een grote garage voor opslag aanwezig. Het café is geopend op maandag en woensdag tot en met zaterdag. Dinsdag en zondags is deze horecagelegenheid gesloten. Er wordt door de huidige exploitant nagenoeg niets met eten gedaan, wat wel degelijk een goede mogelijkheid is voor uitbreiding. Deze zaak is een aanrader voor de ondernemer(s) welke affiniteit heeft met de hollandse keuken en de biljartsport.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29