laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LEVERANCIER ZONNEPANELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57530 01-05-2013 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Een gerenommeerd bedrijf in Oost Nederland wenst verdere uitbreiding en zoekt daarvoor een geschikte partner die wil investeren om de activiteiten en het concept landelijk uit te rollen. De commerciële mogelijkheden van het bedrijf zijn/worden op dit moment namelijk niet volledig benut.

Het bedrijf importeert kwalitatief goede zonnepanelen en installeert deze bij particulieren en bedrijven. Men ontzorgt de klant volledig door het aanbieden van een totaal concept van planning, levering, montage en ondersteuning bij wet- en regelgeving. Er is veel kennis en ervaring op het gebied van zonnepanelen.

De installatiewerkzaamheden worden aan installatiebedrijven uitbesteed. Het bedrijf heeft een uitstekende naam in Oost Nederland opgebouwd.
De onderneming biedt goede perspectieven gelet op de groeimarkt van zonnepanelen. Het bedrijf biedt zowel synergievoordelen voor een installatiebedrijf als voor een aanbieder van zonnepanelen in een ander deel van Nederland.

Er is een kapitaalsbehoefte van in totaal € 400.000, waarbij een rendement kan worden gerealiseerd van ruim 25%. De ondernemer is bereid tot maximaal 50% van de aandelen te verkopen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29