laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CATERINGBEDRIJF IN GELDERLAND!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57509 24-04-2013 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Wij hebben een prachtig cateringbedrijf aan onze portefeuille mogen toevoegen.

Dit cateringbedrijf is gelegen in het plaatsje Andelst. Dit plaatsje telt circa 2.000 inwoners en is gelegen in de gemeente Overbetuwe. De gemeente Overbetuwe telt circa 47.000 inwoners. Mede door de ligging tussen steden als Arnhem, Nijmegen en Tiel biedt Andelst een groot verzorgingsgebied aan. Door zijn ligging direct aan de A15 is de bereikbaarheid uitstekend te noemen.

Het bedrijfspand waarin het bedrijf is gevestigd, maakt onderdeel uit van een bedrijventerrein. In het bedrijfsverzamelgebouw worden drie met elkaar verbonden bedrijfshallen gehuurd. In deze bedrijfshallen zijn de keuken en de opslagruimten gevestigd.

Het bedrijf richt zich met name op het midden en hogere segmenten van de cateringmarkt alsmede de zakelijke markt. De zakelijke markt is mede door de vele bedrijfscatering de belangrijkste doelgroep voor het bedrijf. Er blijft voldoende groeipotentie over om ook andere doelgroepen en segmenten aan te spreken.
Gezien de ligging, de bereikbaarheid en de bedrijfsformule betreft het een zeer courant bedrijf. Er blijven genoeg kansen over om zowel in de doelgroep als in het assortiment door te groeien.


Vraagprijs: € 165.000,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, bedrijfsauto, handelsnamen, goodwill en websites.

Jaarlijkse huurprijs: € 18.153,60 excl. BTW


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29