laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MODERN RESTAURANT OP TOPLOCATIE IN ZWOLLE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57494 18-04-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Het betreft een modern restaurant in het centrum van Zwolle. Zwolle is een Hanzestad in de kop van de provincie Overijssel. De stad heeft, mede door de centrale ligging in Nederland, een groeiende zakenmarkt en is daardoor erg in trek bij horecaondernemers. De bereikbaarheid van Zwolle is, mede door de ligging langs de A28 en de A50, uitstekend. De omgeving rond het bedrijf wordt gekenmerkt door woningbouw en detailhandel.

Bij binnenkomst krijgt men direct toegang tot het modern en sfeervol ingerichte restaurant. Het restaurant is opgedeeld in twee separate gedeelten. Achter het pand bevindt zich een mooie ruime binnentuin. Na de start in 2006 heeft de huidige exploitant een aantal vernieuwingen doorgevoerd waardoor het geheel zeer up to date is.
Het bedrijf is mede door de ligging, op loopafstand van het Centraal Station en midden in het centrum van Zwolle, erg in trek bij winkelend publiek. Het restaurant richt zich met name op de particuliere en zakelijke markt. Er blijft derhalve voldoende ruimte over een nieuwe exploitant om door te groeien in nieuwe doelgroepen. Het bedrijf is zes dagen in de week geopend voor diner.

Kortom een bedrijf met veel potentie!
Vraagprijs exploitatie: € 155.000,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill.
Huurprijs bedrijfspand per jaar: € 37.000,= excl. BTW
Huurprijs opslag per jaar: € 9.000,= excl. BTW
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29