laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTYCENTRUM/DISCOTHEEK/CASCO HORECARUIMTE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57493 18-04-2013 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het pand is in het centrum van Hoogeveen gelegen. Hoogeveen is een stad en gemeente in Drenthe en wordt omringd door steden als Meppel en Zwolle. Door de ligging direct aan de A28 en de A37 is de bereikbaarheid goed. De bereikbaarheid van het object is eveneens goed mede door de ligging op loopafstand van het treinstation in Hoogeveen.

Enkele jaren geleden heeft gemeente Hoogeveen het pand aangekocht met het oog op een toekomstige stedelijke ontwikkeling. Het bedrijf is thans gesloten. Voorheen werd er in dit object een danscafé/partycentrum geëxploiteerd, maar het object is, mede door de afmetingen, zeer geschikt voor een conceptrestaurant.

Het object wordt casco opgeleverd (aansluiting GWE) met daarbij de reeds aanwezige (vaste) inventaris. De onderhoudstoestand aan de binnenzijde is slecht.

De begane grond is ongeveer 550 vierkante meter groot. Daarnaast is er een ruime kelderruimte en een ruimte op de eerste verdieping (in het verleden in gebruik als woning). Mede door de onderhoudstoestand zal een toekomstige huurder nog investeringen moeten plegen. Hier is in de huurprijs reeds rekening mee gehouden en een ingroeihuur is bespreekbaar.

De maximale huurperiode bedraagt tien jaar.
Huurprijs per jaar: EUR 45.000,= excl. BTW
Overname inventaris: op aanvraag!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29