laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT MET HISTORISCHE BINNENTUIN!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57489 18-04-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Dit goed onderhouden Franse restaurant ligt in het hartje van het centrum van Zutphen. Zutphen is bekend van de historische binnenstad en trekt daarmee jaarlijks vele tienduizenden toeristen. Zutphen is gelegen in het zuidoosten van de provincie Gelderland en telt circa 48.000 inwoners. Rondom Zutphen vindt men steden als Doetinchem en Deventer waardoor de stad een groot verzorgingsgebied heeft.

Dit restaurant, met een knusse en gemoedelijke uitstraling, biedt plaats aan ongeveer 55 gasten. Tevens beschikt het bedrijf over een binnentuin waar nog eens plaats is voor ongeveer 40 plaatsen. De binnentuin wordt ommuurd door de historische stadsmuur en is eveneens zelfstandig via twee statige deuren te bereiken. In de half open keuken wordt klassiek gekookt met een franse inslag. Voorheen werden er in dit pand respectievelijk een herberg en een café geëxploiteerd. Naast het bedrijf bevindt zich, eveneens in een historisch pand, een kwaliteitswijnwinkel.

Op de eerste verdieping en tweede verdieping is de bedrijfswoning gelegen. De woning heeft een zelfstandige entree naast het restaurant en omvat, op de eerste verdieping een woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor en riant dakterras. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en een riante zolder gelegen.

De mooie centrale locatie alsmede het bedrijfspand lenen zich uitstekend voor de huidige exploitatie, maar er liggen hier ook voldoende kansen voor bijvoorbeeld een mooie franchise formule.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 145.000,=
Huurprijs bedrijfsruimte per jaar: € 19.000,= excl. BTW
Huurprijs bovenwoning per jaar: € 7.800,= niet BTW belast
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29