laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57476 16-04-2013 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Groothandel
De onderneming is actief in de handel van uiteenlopende producten, waarbij afnemers de mogelijkheid hebben om deze producten te personaliseren. De verkoop vindt deels plaats via wederverkopers.

De onderneming heeft diverse bedrijfsprocessen sterk geautomatiseerd. Hierdoor is de onderneming onderscheidend in haar markt. Het bedrijf heeft recentelijk een aantal gerenommeerde klanten binnengehaald. De spin-off die dit oplevert en de commerciële mogelijkheden kunnen door de huidige eigenaar niet voldoende worden benut.

Reden
De kracht van de huidige ondernemer is het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. De huidige ondernemer heeft echter niet de ervaring en de capaciteiten om de commerciële mogelijkheden die zich voordoen, voldoende te benutten.

De onderneming is zowel actief in de B-to-B als de B-to-C.

Omzet
De omzet bedraagt circa € 1 miljoen in 2013.

Door een aantal nieuwe grote klanten, uitbreiding van het productportfolio en de ontwikkeling van export groeit de omzet met circa 60%.

Profiel koper
De onderneming is geschikt voor een commerciële strategische partij met een groot (internationaal) netwerk.

Daarnaast is de onderneming interessant voor een commerciële MBI kandidaat met bij voorkeur affiniteit / ervaring op het gebied van online marketing en online sales. De onderneming is een mooie gelegenheid voor een MBI kandidaat met eigen middelen om zich in een succesvolle onderneming in te kopen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29