laatst bijgewerkt op: 30-03-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SUCCESVOLLE ESPRESSOBAR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57471 15-04-2013 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Wij zoeken franchisenemers voor een snel groeiende espressobar formule met een focus op kwalitatief hoogwaardige koffie en persoonlijke service. Naast een uitgebreid koffie assortiment, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, kunnen gasten ook terecht voor iets lekkers bij de koffie, verse rijk belegde broodjes, exclusieve theeën en vitaminerijke sappen. De gasten komen voor kwaliteit, rust en goede pure producten.

De vestigingen zijn groots opgezet met als doel de gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven met koffie, thee en de ambiance daaromheen; kortom genieten. Het is een uitgekristalliseerd concept uitgerold, dat zich in oktober 2008 vertaalde in de winst in de AD Nationale Koffietest.

Vanaf het begin is het de ambitie om de kwaliteit in heel Nederland bereikbaar te maken. Goede partners zijn hierin essentieel. Om de kwaliteit van de keten hoog te houden en te verbeteren, is ervoor gekozen om te groeien door middel van franchising.

Men richt zich op een niche waar kwaliteit de concurrerende factor is. Dit betekent dat franchisenemers de passie voor het afleveren van een topproduct moeten delen. Betrokkenheid bij het product en net dat extra stapje zetten om gasten tevreden te stellen en kwaliteit te kunnen leveren, zijn essentieel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29