laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WELZIJNSWINKEL MET WEBWINKEL EN HORECA-FACILITEIT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57450 11-04-2013 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 € 100.000 - € 200.000 € 400.000 - € 500.000 B.V.

omschrijving

Het bedrijf bestaat inmiddels ca. 17 jaar en is in deze periode van een kleine detailhandel uitgegroeid tot een toonaangevende welzijnswinkel in combinatie met een webwinkel en horeca-faciliteit.

Er wordt wereldwijd ingekocht bij meestal vaste leveranciers en verkocht aan particulieren en bedrijven. Er is een zeer mooie en informatieve website met webwinkel, waarop klanten ook kunnen bestellen, maar ook een zeer grote (ca. 350 m2) showroom (winkel) met afhaalfaciliteit, geheel in de wellness sfeer van de producten. Juist de combinatie van webwinkel met fysieke winkel is een succesfactor.

Het bedrijf realiseert thans een omzet van bijna € 750.000 per jaar. Het is een zeer stabiele onderneming, financieel gezond met gezonde balansposities.
Het bedrijf is centraal gevestigd in de Randstad in een huurpand op een goede locatie.

Kantoor, showroom/winkel en ontmoetingsruimten (binnen en buiten) zijn bij elkaar ruim 625 m2 groot. De huurprijs is zeer redelijk.
Het bedrijf is administratief goed geautomatiseerd en er is een goed en compleet klantenbestand.

De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als informeel, korte lijnen, met zeer veel aandacht voor kwaliteit en voorlichting. De eigenaren beheren de specifieke zakelijke aspecten.

Binnen de huidige parameters zijn er belangrijke groeimogelijkheden. De markt voor dit soort producten groeit nog steeds en is zelfs “hot” te noemen. Gezondheid staat centraal bij iedereen en zeker alternatieve methoden en (natuurlijke) producten die levensvreugde bevorderen.

De vraagprijs van dit kwalitatief hoogstaande en financieel gezonde bedrijf bedraagt € 495.000,-- inclusief een ruime, nader af te spreken overdrachtsbegeleiding.

Dit bedrag is voor 100% van de aandelen, inclusief alle activa (inventaris, bedrijfsauto’s en voorraden) en een goodwill-deel voor de naam, het team, de kennis, inkoopkanalen en de klanten etc., maar ook inclusief de gunstige huurcondities van het zakelijk onroerend goed.

Een geïnteresseerde zal evenwel over ca. € 150.000,- vrije eigen middelen moeten kunnen beschikken om zich te kunnen kwalificeren als kandidaat.
Schitterend en heel bijzonder bedrijf met veel mogelijkheden in heel specifieke niche-markt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29