laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCHILDERSBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57447 11-04-2013 Bouw Afwerkingsbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Ter overname aangeboden een schildersbedrijf in de regio van de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

De bedrijfsactiviteiten bestaan uit schilderwerken, houtrotsanering en wandafwerkingsactiviteiten. Het aandeel van de schilderwerken in de totale omzet bedraagt circa 70%. In 2012 is een omzetniveau gerealiseerd van circa € 635.000,-.

In het bedrijf zijn naast de eigenaren (man-vrouw) 3 personen werkzaam. Daarnaast legt het bedrijf zich toe op speciale niche werkzaamheden (binnen de schildersbranche). Deze activiteiten worden landelijk uitgevoerd.

Het bedrijf kent een stabiele afnemersgroep (zakelijk en particulier). De werkzaamheden vinden grotendeels plaats binnen een straal van de vestigingslocatie (regio stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen).

Het bedrijf is gevestigd in een eigen pand met een eigen volledig geoutilleerde spuitcabine. De voorkeur gaat uit naar de verkoop van onroerend goed, verhuur is bespreekbaar.

De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een strategische partij. De orderportefeuille is goed gevuld voor de komende maanden.

Het bedrijf kent een stabiele winstgevende historie alsmede een goed gevulde orderportefeuille. De huidige eigenaren zijn bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan hun opvolger. Om een soepele bedrijfsovername te realiseren dient kandidaat te beschikken over minimaal € 65.000,- aan eigen financiële middelen.

Verdere bedrijfsinformatie is op verzoek beschikbaar na het tekenen van een geheimhoudingsovereenkomst.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29