laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEVE VOETBALMAKELAAR ZOEKT INVESTEERDER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57444 11-04-2013 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Voor een jong ambitieus bedrijf zoeken we een investeerder die affiniteit met voetbal en (high traffic) online media / TV heeft. Ervaring met het managen van explosieve groei en internationale uitrol zijn een pré.

Het bedrijf heeft een innovatief businessmodel ontwikkeld waarbij spelers, clubs, supporters en het goede doel met elkaar worden verbonden om zo de kwaliteit van het voetbal te verbeteren. Zo ontstaat een ‘winners only’ businessmodel waar alle stakeholders beter van worden (en het gaan omarmen). Dit platform biedt unieke content en heeft een grote aantrekkingskracht op de voetballiefhebber. Deze mensen leven voor voetbal en zijn graag bereid daarvoor te betalen. De ambitie is om in alle grote voetballanden HET leading voetbalplatform te realiseren. Dit geeft additionele verdiensten voor het bedrijf en zorgt tevens voor een flinke groei in het aantal (prof)spelers in portefeuille.

Het nieuwe businessmodel wordt in augustus 2013 in Nederland uitgerold. Vlot daarna volgen de 'grote voetballanden' als Brazilië, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Portugal, etc. De eerste stappen hiertoe zijn reeds succesvol gezet.

Het nieuwe businessmodel wordt actief gesteund door 3 echt grote multinationals, gerenommeerde goede doelen en andere deskundige partners die allen een intentieverklaring hebben ondertekend. De multinationals zouden volledig in de financieringsbehoefte kunnen voorzien, maar dan wordt de afhankelijkheid te groot. Vandaar dat een investeerder wordt aangetrokken.

De financieringsbehoefte bedraagt circa 250k. Echter, voor snelle internationale uitrol zal de financieringsbehoefte circa 500k bedragen.

Vanwege het uiterst vertrouwelijke karakter van het businessplan, zullen kandidaat investeerders worden gescreend. Ondertekening van een NDA maakt deel uit van de procedure.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29