laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRACHTIGE KINDERKLEDINGWINKEL EN WEBSHOP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57409 03-04-2013 Detailhandel Non-Food Baby- en kindermode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Prachtige kinderkleding winkel en webshop te koop in de regio Amsterdam. De winkel bestaat al veel jaren en heeft een zeer goede bekendheid. De winkel ligt op een unieke locatie met veel parkeergelegenheid in de buurt. De winkel is een paar jaar geleden nog helemaal verbouwd, ziet er fris uit en kan multifunctioneel ingezet worden. Alles is tip top in orde, de onderneming kan zo worden voortgezet.

De huur en de omzet zijn in een goede verhouding met elkaar. De verkoop omvat: voorraad kinderkleding (geen winkeldochters!), accessoires (zoals tassen en riemen), inventaris (inclusief Luchtgordijn, Airco en Nedap beveiliging), webshop tassen met logo winkel in diverse maten, verzend zakken voor de webshop, cadeaupapier.

Het klantenbestand bestaat uit 2000 klanten. De VVO is bijna 100m2. Achter de winkel is een keuken/kantoor en een ruim magazijn.
Voorkeur overname per januari 2014. De reden dat de ondernemer de winkel wil verkopen is de pensioenleeftijd van haar partner.

Heeft U interesse in deze prachtige winkel, reageer dan op dit profiel en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29