laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ANONIEME BIOMETRISCHE LOG-IN EN AUTHENTICATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57405 02-04-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Onderneming verzorgt anonieme, biometrische log-in en anonieme authenticatie mogelijkheden in (vooral nu nog) de gezondheidszorg markt.

Anonieme login (op basis van biometrie) ik kan met mijn eigen vinger zeer gemakkelijk, veilig en anoniem inloggen op een website zonder dat een profiel van mij kan worden opgebouwd. (voorbeeld: een 82 jarige die op afstand zijn eigen gezondheidsgegevens raadpleegt en onderhoudt).

Anonieme authenticatie (toestemming verkrijgen): ik bewijs dat ik iets mag, zonder te laten zien wie ik ben (identificatie) (voorbeeld: een 17 jarige die op basis van deze technologie een fles wijn mag kopen bij een slijterij of supermarkt)

Vanuit de Europese Unie, maar ook in de VS is er politieke wil om de on- en offline privacy van de burger te vergroten. De EU wil dat de burger controle heeft over zijn/haar eigen data. De US en EU beiden zoeken een einde aan de proliferatie van persoonlijke online data. De benodigde technology hiertoe is buiten betreffende onderneming nog niet voorhanden. Onderneming heeft als enige wereldwijd op dit moment een operationele privacy-by-design technology welke aan zowel alle functionele (privacy en self control) en operationele eisen (costs/scalability/cloud) kan voldoen.

De gezochte financiering van 1 miljoen euro is benodigd voor afronding technology (50%), voor verdere marktgang en personeelsontwikkeling (50%). Onderneming verwacht succes te realiseren, vanwege - Uniciteit van haar oplossingen - Bewezen succesvol bij klanten - Gepatenteerde Nederlandse technologie - Mogelijkheid om te integreren in smartphones en tablets - Schaalbaarheid (het is een Cloud / Saas oplossing) - Goed management met meer dan voldoende domeinkennis.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29