laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIEKANTOOR, GEM. KOSTENBESPARING €10.000

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57380 28-03-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Start je eigen advies en administratiekantoor of bespaar op je kosten en verbeter je dienstverlening door je als franchisenemer aan te sluiten bij een gerenommeerd kantoor!

Grijp nu de kans om zowel de dienstverlening als het verdienmodel van je bedrijf te verbeteren!

Onze opdrachtgever legt de nadruk op het zijn van een sparringpartner voor ondernemers of managers. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden wordt de nadruk gelegd op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Daarnaast is online (digitale administratieve snelweg), innovatief en vooral bij de tijd zijn erg belangrijk.

Met een eigen administratie- en advieskantoor bent je voortdurend bezig met het vernieuwen en verbeteren van je dienstverlening. Wil je het in de huidige markt goed blijven doen met je bedrijf, dan kun je ook niet anders. Door je aan te sluiten bij een grote landelijke organisatie kun je profiteren van de schaalvoordelen, een professionele infrastructuur en de contacten met andere vestigingen. Bespaar gemiddeld €10.000 op je kosten!

De vestigingen ondersteunen het midden- en kleinbedrijf bij het voeren van de boekhouding, doen van belastingaangiften en de jaarwerkzaamheden. Sparringpartner zijn voor ondernemers of managers, dat is waar de nadruk op ligt. Het controller schap wordt op deze wijze toegankelijk gemaakt voor het MKB. De nadruk ligt verder op het persoonlijke contact, met vaste aanspreekpunten, en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers.

Neem contact op voor meer informatie!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29