laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN ALCOHOLVRIJE DESINFECTIE (ZEEP)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57369 02-07-2013 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Onderneming verkoopt een alcoholvrije desinfectievloeistof. De vloeistof wordt in de vorm van een foam aangeboden. Handdoeken en water zijn overbodig. Het product elimineert virussen en bacteriën, echter volledig huidvriendelijk, parfum- en geurvrij. Ideaal op alle plekken waar veelvuldig handen gewassen moet worden of voor mensen onderweg. Ideaal ook voor mensen met allergieën. Tevens mogelijkheden in de wereldwijde halal-wereld (wellicht onder andere branding).

Onderneming verkoopt reeds in de sectoren horeca & zorg. Binnen de aviation industrie liggen wereldwijde mogelijkheden. Een gemiddelde airliner kan miljoenen per jaar aan brandstof besparen indien wordt overgestapt naar dit product (watervrij handen wassen scheelt een paar honderd liter water per vlucht). Product is in tegenstelling tot concurrerende vloeistoffen niet brand-gevaarlijk.

Tot slot: het product is getest als een van de beste ipad cleaners ter wereld (kan onder een andere brand name op de markt gebracht worden).


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29