laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GESPECIALISEERD INTERNATIONAAL OPEREREND CONSULTAN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57332 21-03-2013 Dienstverlening Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Unieke mogelijkheid tot overname van / participatie in een internationaal opererende consultancy onderneming met een zeer gespecialiseerde niche positie. Wordt vaak door bedrijven gevraagd om haar specifieke internationale kennis in te zetten bij complexe internationale trajecten.

Door een specialisatie op een niche onderwerp is een zeer sterke en absoluut unieke kennis (eigen IP) positie opgebouwd. Naast haar advieswerkzaamheden wil de onderneming deze kennispositie benutten door deze via internet tools en Apps in te brengen en wereldwijd te vermarkten. De gezochte koper heeft hierin een bewezen trackrecord.

De onderneming beschikt over een sterk netwerk van eigen medewerkers, aangevuld met een internationaal opererend (deels eigen) netwerk. Vanuit haar vestigingen in Nederland en Azie worden mid-market en corporate cliënten uit de hele wereld bediend. De omzet wodt voornamelijk uit internationale klanten en veelal buiten nederland grealiseerd.

De gezochte koper is een ondernemer / bedrijf met significante internationale commerciële ervaring in strategie consulting, die bijvoorbeeld als partner actief is in een vergelijkbare omgeving. Essentieel zijn het kunnen aansturen van een internationaal opererend team, het kunnen verwaarden van kennis gedreven ICT tools en het kunnen inbrengen van een groot netwerk.

Een geleidelijke overdracht van de huidige partners is bespreekbaar. Een eigen inbreng van minimaal €1 mio is een strikt criterium dat wij hanteren bij selectie van kandidaten. Na het ondertekenen van een NDA is er, indien onze opdrachtgever daar akkoord voor geeft, een kennismaking met verkoper mogelijk.

Voor meer informatie over dit bedrijfsprofiel kunt u contact opnemen met John Geenen op telefoonnummer 070-3071399 of per e-mail op J.Geenen@dutchdreamgroup.nl.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29