laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


B&B-HOTEL TE KORTGENE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57308 19-03-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Kortgene B&B/Hotel(***)

In de rustige dorpskern van Kortgene, ligt dit B&B/Hotel. Kortgene geniet al vele jaren bekendheid om zijn mooie jachthaven, gezellige horeca en de vele toeristen die deze omgeving op waarde weten te schatten. Vooral fietsers, wandelaars en watersporters uit zowel het eigen land, als onze buren uit Duitsland en België weten de weg naar Kortgene steeds beter te vinden. De nabijheid van goede wandel- en fietspaden alsmede de centrale ligging in de provincie dragen hier aan bij.
Het hotel heeft 11 nette, volledig ingerichte kamers, welke recentelijk voorzien zijn van nieuwe laminaatvloeren. Tevens is er een gezellige lounge en een bar om de gasten te verwelkomen. De huidige eigenaar heeft er voor gekozen alleen ontbijt te serveren. Een ruime keuken is wel aanwezig. Met een kleine investering in keukenapparatuur, kan de omzet aanzienlijk verhoogt worden door alle bar- en restaurantfaciliteiten te gebruiken. De zeer schappelijke huurprijs maakt het voor de exploitant zeker mogelijk om hier een goede boterham te verdienen.

Vraagprijs inventaris en Goodwill: € 79.000,- K.K.
Huurprijs: op aanvraag
Overname O.G. behoort tot de mogelijkheden
(prijs op aanvraag)
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29