laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EXPLOITANT OUTDOOR ACTIVITEITEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57300 18-03-2013 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 € 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Achtergrond van de onderneming:
Bedrijf is een buitensport/outdoorbedrijf dat activiteiten organiseert voor groepen/ bedrijven/ scholen etc. Het gaat hier om verschillende activiteiten variërend van een 2,5km lange hindernisbaan, touwbrug, tijgerbaan tot kanovaren. Het bedrijf kent een ruime/ rijke geschiedenis als het gaat om sportieve evenementen in Nederland.

De ondernemers zijn door de wol geverfd en organiseren op een eigen hindernisbaan en obstakelbaan diverse evenementen.

Organisatie pacht een grootschalig buitenterrein in Nederland.

Propositie onderneming:
De organisatie heeft de ambitie om haar recreatie en sportieve activiteiten uit te breiden met nog uitdagende evenementen, luxe en basis overnachtingen en vergader faciliteiten.

Vanuit de gemeente/provincie zijn maatregelen uitgesproken om de ambitie te realiseren.

Ook wordt de visie gedeeld door leveranciers en producenten die mee financieren en hiermee ongekende commitment tonen. Hierdoor worden financieringslasten gespreid en slagingskans vergroot. Dit resulteert dat Outdoor nieuwe stijl vanaf mei geopend gaat worden, met meer activiteiten, en overnachtingsmogelijkheden en vergader faciliteiten.

Desalniettemin wil de organisatie tevens een klimtoren van 25meter hoog met high ropes openen. De klimtoren is al gefinancierd maar de highropes behoeven nog een 300dz extra financiering.

Prestaties:
De organisatie maakt bij een bezetting van minder dan 35% een operationeel positief resultaat van 81dz en een omzet van 800dz. Op basis van voorzichtige schattingen zal dit toenemen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29