laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEAUTY & HEALTH

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57281 12-03-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Effectieve aanpak van cellulitis.
Door de jarenlange ervaring van DE specialist op dit gebied, Rudolf Weyergans, is een behandeling tegen cellulitis ontwikkeld, die uit een combinatie van diverse behandelmethodieken bestaat.

Alle te gebruiken apparatuur en behandelingsmethodieken worden speciaal op de klant afgestemd. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van anamnesesoftware, waarmee de te gebruiken methodieken en apparaten eenvoudig kunnen worden vastgesteld. Juist door deze combinatie van behandelmethoden wordt de cellulitis effectief bestreden.

De afgelopen jaren is er veel aandacht gegeven aan het professionaliseren van de behandelcentra, optimaliseren van de apparatuur en methoden. 2013 is het jaar om van de huidige 4 vestigingen in Duitsland te groeien zowel in binnen- als buitenland. In Duitsland komen er dit jaar 30 nieuwe vestigingen!

De formule is af, de organisatie staat en kan u alle noodzakelijke informatie en ondersteuning bieden. Of u nu 1 of 10 vestigingen wilt openen, u bent van harte welkom!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29