laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GOLF EXPERIENCE CENTER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57280 12-03-2013 Detailhandel Non-Food Sportzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Golf kan zich verheugen in een enorme populariteit. Het is aan het uitgroeien tot één van de meest beoefende sporten in Nederland. Onze opdrachtgever behoort tot de grootste en meest uitgebreide golfwinkelketens ter wereld. Zij zet in op de juiste kwaliteit - prijs verhouding en begrijpt de cultuur.

Bij de franchisenemers staat de klant centraal. Deze wordt bijgestaan met gedegen en eerlijk advies. Er is hen veel aan gelegen om de klant niet met zoveel mogelijk golfspullen de deur uit te laten gaan, maar simpelweg met de juiste! De ondernemers scoren bijzonder hoog op de klanttevredenheid.

Nadruk ligt dan ook op de persoonlijke service. De verkoopruimte is veel eerder een ‘Experience Center’ dan een winkel. Voor onze opdrachtgever zoeken wij ondernemers voor nieuwe winkels en om een winkel over te nemen. De ideale kandidaat hiervoor is al ondernemer, speelt zelf al golf of heeft hiermee een dusdanige affiniteit dat hij zich daarin op een hoog niveau wil bekwamen. De genoemde achtergrond combineer je met retail en/of verkoopervaring, een zakelijke instelling en hoge kwaliteitsnormen. In dat geval zal deze franchise je zeker interesseren. Als ondernemer heb je drive en enthousiasme om van jouw eigen ‘Experience Center’ een succes te maken.

Je kunt beschikken over een hoge mate van zelfstandigheid. Desondanks is de franchisegever uitstekend in staat en gemotiveerd om uw business te helpen je partner te zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29