laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KAPITAALKRACHTIGE FRANCHISE DEVELOPER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57275 12-03-2013 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t.

omschrijving

Wij vertegenwoordigen een koffie formule die zich niet met andere formules laat vergelijken. De historie begint in 1963. Vanaf dat moment kenmerkt de formule zich door een mondiale kijk op de smaak van koffie en thee. Nu er meer dan 900 vestigingen zijn verspreid over de hele wereld is dat relevanter dan ooit. De formule breidt zich snel uit en is sinds 2012 in Europa actief. De formule wordt gezien als de zonnige tegenhanger (Californië) van andere koffieketens. Zijn onderscheidt zich door de breedte van het assortiment, de eigen productie en de flexibiliteit van de professionele organisatie. Dat de nadruk naast koffie ook ligt op thee is één van de elementen waar mee de formule nu furore maakt.
Voor deze formule zijn wij op zoek naar een kapitaalkrachtige ondernemer die voor zichzelf een actieve rol zien weggelegd in de ontwikkeling en groei van de onderneming.
U kunt de franchise verkrijgen voor Nederland, eventueel in combinatie met België en Luxemburg. Het ontwikkel- en groeiscenario is ambitieus. Dat is een groot voordeel maar legt ook een druk op u als ontwikkelaar. U komt namelijk overeen om minimaal 15 locaties te openen, zodat daarmee de naam gevestigd is en uw organisatie een omvang en volume heeft waarmee een zeer gezond rendement wordt gerealiseerd.
Graag komen wij in contact met ondernemers die enthousiast kunnen worden over deze formule, die franchise als business model ziet zitten en die een organisatie van betekenis wil opzetten. U dient over significant eigen kapitaal te beschikken om de eerste 15 vestigingen te kunnen realiseren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29