laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TEX MEX EN STEAKHOUSE FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57274 12-03-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een formule in de food, Casual Dining. Deze van origine Noord Amerikaanse succesformule heeft in België al bijna 20 vestigingen en groeit. Ook in andere landen van Europa krijgt de formule voet aan de grond. Voor de uitbreiding in Nederland, er is nu één vestiging geopend, zoeken wij franchisenemers. Een franchisenemer krijgt een licentie voor één vestiging maar kan bij succes doorgroeien naar meerdere vestigingen. De ondersteuning is er op gericht is om snel te komen tot voldoende volume en schaalgrootte.
De combinatie van investeringsniveau, winstgevendheid, marktacceptatie (Mexican Food) en het protectionisme van formule maken dat er veel vertrouwen is en dat er een uitdagend groeiscenario bestaat voor de Nederlandse markt.
De formule paart groeipotentieel met een bewezen concept. De betaalbaarheid en beschikbaarheid van vastgoed, de flexibele arbeidsmarkt en dat ondernemerschap maakt dit een interessante tijd om te starten. Voor deze formules zijn wij op zoek naar écht ondernemers die voor zichzelf een actieve rol zien weggelegd in de dagelijkse operatie. De te investeren bedragen voor de formules zijn verschillend maar altijd substantieel. De potentiële rendementen, en groeimogelijkheden zijn dat ook.
Graag komen wij in contact met ondernemers die enthousiast kunnen worden over deze formule. U dient over voldoende eigen kapitaal te beschikken. Wij kunnen u helpen aan contacten om bij aanvullende financiering te ondersteunen.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29