laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MOOIE (OUTLET) POSITIEKLEDINGWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57269 12-03-2013 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Flevoland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Altijd al een winkel willen beginnen? Dan is dit je mogelijkheid, in Flevoland ligt al 11 jaar een mooie en gezellige (outlet) positiekledingwinkel. De laatste jaren is de verhouding huidige collectie en outlet 60 - 40 geworden. De bekendste Nederlandse merken worden aangeboden alsmede lingerie.

Er is veel uit de winkel te halen. De winkel wordt compleet aangeboden incl. inventaris, voorraad en goodwill en je kunt zo starten. Het is de enige winkel in Flevoland met positiekleding in een groeiprovincie.

Het betreft een huurpand, die overgenomen kan worden. I.v.m. persoonlijke omstandigheden wordt de winkel aangeboden en wij vragen absoluut een zeer schappelijke prijs. De winkel ligt net buiten het centrum wat inhoud dat er ruime gratis parkeergelegenheid is.

Neem contact op en we laten de winkel graag zien en vertellen je de info die je wilt weten. Wij zijn uiteraard bereid alle ins en outs door te geven.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29