laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLINIEK VOOR ESTHETISCHE GENEESKUNDE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57228 01-03-2013 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 B.V.

omschrijving

De onderneming is een Praktijk voor Esthetische geneeskunde van hoog niveau, gericht op schoonheidsbehandeling in het algemeen en verjonging van gezicht en lichaam in het bijzonder, zonder chirurgie, ertoe leidend dat de patienten verbeteringen bereiken die in vele gevallen beter zijn dan die van chirurgische ingrepen, zonder periodes van herstel en genezing. Al verscheidene jaren bezig met verjongingskeren zonder enige merkbare verbetering? Dankzij jarenlang onderzoek door deze onderneming op gebied van laser en andere electromedische apparatuur, heeft de onderneming uiteindelijk eigen technieken ontwikkeld die haar tot een unieke onderneming maken op dit gebied. Verder worden ook de gebruikelijke technieken gebruikt die gewoon zijn in de sector. De meeste tegen onverslaanbare prijzen. Men heeft de beste plek verenigd met de grootste toegankelijkheid, een perfecte formule.

Afgezien van de eigen technieken, is het heel belangrijk en maakt dit het concept heel aantrekkelijk, dat we een bedrijf zijn dat zich binnen een ziekenhuis bevindt. Onze afdelingen bevinden zich in het beste privehospitaal van de Comunidad Valenciana. Sedert 8 jaar.

Voordelen van dit bedrijf

- Bevindt zich in de sector Welzijnsgeneeskunde, ongevoelig voor economische bewegingen , crisis, etc.
- Zeer brede klantenkring.
- Bevindt zich binnen een Hospitaal, met strikte criteria voor de selectie van personeel; een image van serieusheid en vertrouwen richting de patient-client en zeer competitief.
- Zeer makkelijk te kopieren: Multiplicator. dit model kan gebruikt worden binnen andere ziekenhuizen, is ook uit te breiden naar praktijken buiten ziekenhuizen. Men zou verschillende centra kunnen openen, met vergelijkbare apparaten, opleiding van persobneel etc. Mogelijkheden voor toekomstige groei en uitbreiding.
- Grote publicitaire aantrekkingskarcht, met campagnes met goede respons.
- Onderneming met slechts een aandeelhouder: geen vennoten. Slechts de Medisch Directeur.
- Geen medewerkers (secretariaat wordt gedaan door familie, de medewerkers zijn stagiars, etc).
- Geen schulden aan derden. Geen financiering nodig.
- Lage vaste kosten voor onderhoud en huur: Zonder salariskosten zelfs minder dan 1200 euros per maand.
- CV van de Medisch Direkteur en Eigenaar beschikbaar (voorbeelden van resultaten, kunnen getoond worden in een persoonlijk interview), intervieuws op TV etc.
- Commercieel zeer interessant vanwege het aanbod van de diensten en de goede naam van de resultaten..

Redenen van verkoop:
Excellente resultaten behaald hebbende, hebben we nu een uniek product en daardoor zijn we in staat nu iets aan te bieden dat uniek is en functioneert. Dit maakt dat dit het unieke moment is voor een verkoop of voor een verdere uitbreiding.

Er zijn twee mogelijkheden:

1) Complete overdracht bij ondertekening: de koper verkrijgt de eigendom voor de afgesproken prijs, terwijl de Directeur/Hoofdarts slechts voor een afgesproken periode verbonden blijft aan de kliniek voor de overdracht van know how en opleiding om het bedrijf te voeren..
2) Complete overdracht bij ondertekening + betrokkenheid in een periode van uitbreiding: de Directeur/Hoofdarts (eigenaar) houdt zich bezig met de medische leiding (overdracht van know how, het openen van nieuwe centras in andere ziekenhuizen, medische coordinatie, samen met de overnemende partij op commercieel, publicitair gebied, interviews etc.) gedurende een afgesproken termijn, tegen dezelfde prijs bij ondertekening, en daarna aanblijvend als gesalarieerd medisch manager.

Vraagprijs: tussen 500.000 en 600.000 €

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29