laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MOOIE INGERICHTE DAMESBOUTIEK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57224 01-03-2013 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Prachtige volledig Ingerichte damesboutiek ter overname aangeboden op A1/A2 locatie in Rotterdam centrum.

De winkel is gelegen in een zijstraat aan 2 drukke winkelstraten, namelijk de gewilde straten Meent en Hoogstraat. De sfeervolle winkelstraat biedt nieuwe trendy winkels, gezellige horeca en winkelend publiek in de nabijgelegen straten (Hoogstraat,Meent & Pannekoekstraat/Markt). Voldoende parkeergelegenheid en bovendien goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De winkel (circa 120 m2) is modern ingericht en beschikt over een mooie etalageruimte, een ruime kantoor/opslagruimte en seperaat moderne keuken en toilet. De winkel huurprijs per maand bedraagt € 3453,64 exclusief BTW. Winkel is in nieuwstaat en voorzien van: -Volledig nieuw strak wit hoogglans interieur ophang en displaysysteem voorzien van chromen spiegelstrips -Luchtgordijn -Alarmsysteem en camerasysteem -Nieuwe Moderne Kledingrekken -Trendy Toonbank bekleed met wit leder en swarovski look stenen -2 moderne Paskamers -Kantoor voorzien van modern voorraad hangsysteem (ontwikkeld door interieur-Wandspiegel -5 Etalage Poppen -Houten Hangers etc etc -Alarmpoort + 1000 labels; -Webshop en klantenbestand aanwezig - En nog veel meer Tevens corporate website en volledig ingerichte webshop aanwezig en achterin een Spray Tan salon.

De winkel bestaat ruim 4 jaar en is dus nog gloednieuw. Het betreft een winkelruimte in een hippe zeer gewild nieuwbouwpand. Winkel is werkelijk waar zeer mooi en bekroond als 1 van de mooiste winkels van Rotterdam. Je kunt dus direct beginnen! Contractduur: bespreekbaar met verhuurder!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29