laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE IN GROOTHANDEL VOEDINGSSUPPLEMENTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57207 27-02-2013 Groothandel Groothandel in levensmiddelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 B.V.

omschrijving

Anoniem Profiel:

Aangeboden:

Participatie in groothandel voedingssupplementen

Introductie
Ondernemer met succesvol internationaal track record in ontwikkeling en marketing van orthomoleculaire voedingssupplementen heeft een nieuw, onderscheidend product voor vrouwen in de overgang ontwikkeld. Gebruikte ingrediënten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Product is gereed voor marktintroductie in samenwerking met gecertificeerde fabrikant, ervaren logistieke partner en deskundigen.

Reden
Ondernemer gaat het product introduceren op de Nederlandse markt en is op zoek naar een minderheidsparticipant met de intentie om het bedrijf een jaar na marktintroductie te verkopen. 100% aankoop van integraal business concept door investeerders/strategische kopers derden is ook een optie.

Verdienmodel- Markt
De inkomsten komen uit –repeterende- orders verkregen via landelijke mediacampagnes en online verkoop. Marges zijn hoog en winstpotentieel aantrekkelijk. De doelgroep - vrouwen met overgangsklachten- biedt een omvangrijk en blijvend afnamepotentieel.

Prognoses
Doelstelling is om 1 jaar na marktintroductie een omzetniveau te realiseren van € 1.000.000 en daarna het marktaandeel substantieel te vergroten.

Kapitaalbehoefte
Het bedrijf heeft t.b.v. van de marktintroductie een extra (gefaseerde) kapitaalbehoefte van € 100.000. Participant verkrijgt 12,5 % van de aandelen. Business concept kan –voor marktintroductie- ook in zijn geheel worden overgenomen door derden waarbij verkopende partij een adviserende rol kan blijven vervullen. Overnameprijs n.o.t.k.

Exit-strategie:
Participant verkrijgt een optie op resterende aandelen.

Bijzonderheden:
1. Ondernemer beschikt over groothandel gezondheidsproducten met diverse merken, die op termijn ter overname worden aangeboden.
2. Bedrijfslocatie is Noord Nederland; activiteiten zijn verplaatsbaar.

Participatie in dit bedrijf is uitermate geschikt voor geschikte MBI kandidaat die over de genoemde middelen beschikt, ondernemingen die hun productportfolio met een commercieel aantrekkelijk product voor een omvangrijke doelgroep strategisch willen uitbreiden of voor investeerders die een aantrekkelijk rendement zoeken.

Heeft u interesse reageer dan op dit profiel en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29