laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZORGVERLENING KWALITATIEF BETAALBAAR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57163 20-02-2013 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 50.000 - € 100.000 € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

De onderneming
- De missie van de onderneming is innovatieve, betaalbare, kwalitatief hoogstaande en persoonlijke zorg mogelijk maken voor mensen met een zorgbehoefte.
- De kwaliteit van zorg en diensten zoals het is in kwaliteitszorg niet langer uitsluitend voor een select gezelschap dat vermogend genoeg is om deze te bekostigen, maar ook bieden aan mensen met een modaal of lager inkomen.

Wat doet de onderneming?
- Deze stichting is opgericht in 2010 uit de behoefte voor kwalitatieve en innovatieve zorgverlening, daar waar andere aanbieders zich meer en meer op de kwantitatieve markt richten.
- De onderneming levert alle traditionele thuiszorgproducten en levert naast de AWBZ-functies (persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding) ook huishoudelijke verzorging (WMO), uitleen verpleegkundige artikelen (WMO) en medisch specialistische verpleging (ZVW).
- Daarnaast levert de onderneming ook re-integratie en begeleiding aan cliënten met een grote afstand tot de maatschappij.
- Het aanbieden van een integraal, samenhangend en afgestemd zorgaanbod zorgt er voor dat de communicatielijnen tussen zorgaanbieder en cliënt kleiner worden.
- Het uitgangspunt van de onderneming is zorg zo dicht mogelijk bij de cliënt te organiseren, waardoor gewerkt wordt vanuit kleine wijkgerichte teams die een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebben.
- Niet alleen moet de zorg geografisch dicht bij de cliënt staan, maar er wordt ook gekeken naar taal- en cultuurverschillen.

Hoe presteert de onderneming?
- In 2011 heeft de onderneming een omzet gemaakt van EUR 371k en een resultaat geboekt van EUR 24k. In 2012 is deze gegroeid naar een omzet van EUR 474k en een resultaat van EUR 67k.
- Op dit moment biedt de onderneming huishoudelijke zorg aan meer dan 250 cliënten. Hiervan heeft 5 procent een indicatie voor verzorging, verpleging of begeleiding vanuit de AWBZ. Wanneer in het komende jaar 30 procent van deze WMO-zorg via de onderneming geleverd wordt voor circa 200 uur per week is dat een omzet van bijna 7 ton.
- De verwachting is dan ook dat de omzet de komende jaren verder zal toenemen.

Wat heeft de onderneming nodig?
- Om te kunnen blijven investeren in de groei van de onderneming is er vermogen nodig.
- In totaal is er een financiering van EUR 200k - 250k gewenst waarvoor de onderneming in totaal rond de EUR 800k aan zekerheden bezit.
- De financiering zal worden gebruikt om te investeren in automatisering, inventarissen, vervoermiddelen, interne verbouwing en verschillende vlottende activa.

Wat zijn de motieven?
- De onderneming onderscheidt zich door de kleine afstand tot de cliënt en het integraal samenhangende en afgestemde zorgaanbod.
- De verwachting is dat de groei door zal zetten in 2013 en 2014. De omzet zal in 2013 uitkomen op EUR 650k. De onderneming heeft meer dan genoeg zekerheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29