laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VESTIGING KOFFIE EN THEE FORMULE IN SPIJKENISSE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57124 15-02-2013 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Franchisenemers gezocht voor een onderscheidende formule in koffie en thee branche. Het betreft een vestiging in Spijkenisse.

Het betreft een succesvolle en onderscheidende franchiseformule waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt gepresenteerd. Deze formule geeft antwoord op de vraag hoe in Nederland de komende jaren ingespeeld kan worden op de toenemende vraag naar espressomachines en specialiteitskoffie en -thee.

Het concept kent een unieke formule. Deze integreert drie functies: een winkel (retail)-, een proeflokaal- en een zogeheten "take away"-functie. Daarnaast krijgen de franchisenemers steeds vaker vragen vanuit het midden- en kleinbedrijf om hun koffie- en thee voorziening te regelen.

Vanwege persoonlijke omstandigheden is deze vestiging ter overname. De overname kan op zeer korte termijn plaats vinden. De franchisenemer wordt volledig begeleid in het hele traject en krijgt de mogelijkheid een opleidingstraject volgen. Het gaat hier bij om een A2 locatie. De vestiging is een huurpand. De franchisenemer dient hier een huurovereenkomst voor aan te gaan. Het verzorgingsgebied is een exclusief gebied dat in een later stadium wordt besproken.

Financiële gegevens:
Entreegeld: 12.500 euro
Franchisefee: 5%
Marketingfee 2%,

Bent u een zelfstandige (aanstaande) ondernemer op MBO-niveau, die minimaal 50 uur in de week met passie wil ondernemen? En beschikt u over retail/verkoop ervaring plus een eigen vermogen van minimaal 30.000 Euro?
Neem dan contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29