laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: RECRUITMENTBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57087 08-02-2013 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Omschrijving
Een allround recruitmentbureau dat is doorontwikkeld tot een volwaardig franchiseconcept. De franchiseorganisatie is actief op het gebied van werving en selectie, detachering, training, coaching van professionals op MBO, HBO+ en WO niveau. Daarnaast begeleidt de organisatie re-integratie- en outplacementtrajecten.

De franchiseorganisatie heeft sinds haar oprichting een groot netwerk van bedrijven en organisaties opgebouwd. De organisatie beschikt tevens over een database met professionals en onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak waarin het optimaal benutten van talent centraal staat.

De combinatie van kennis en ervaring met geavanceerde software stelt de organisatie in staat om snel de beste match te vinden. Het gehele proces is efficiënt georganiseerd en alle benodigde informatie is online beschikbaar voor de franchisenemers.

De franchiseorganisatie is momenteel actief in Midden en Zuid Nederland en heeft de potentie om uit te groeien tot een landelijke speler.

Kerncijfers:
De onderneming verwacht in 2013 een omzet van ruim € 350.000 te realiseren. Naast de DGA/franchisegever zijn momenteel een aantal franchisenemers actief bij de organisatie, verspreid over meerdere vestigingen. Naast het runnen van één van de vestigingen is de DGA/franchisegever verantwoordelijk voor de gehele franchiseorganisatie.

Reden verkoop/participatie:
De franchiseorganisatie heeft behoefte aan een ondernemende partner die over kennis en kapitaal beschikt om een verdere groei van de franchiseorganisatie te kunnen realiseren.

Profiel koper/participant:
De beoogde partner verwacht een substantiële bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei van de franchiseorganisatie en heeft bij voorkeur ervaring op het gebied van recruitment dan wel in franchiseformules in de zakelijke dienstverlening.

Deze investeringsmogelijkheid is ideaal voor iemand die zich wil inkopen in de franchiseorganisatie en ervaring heeft in recruitment dan wel in het vermarkten van franchiseformules.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29