laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPANT VOOR NARROWCASTING BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57021 31-01-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Minder dan € 25.000 € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Omschrijving bedrijf;
In het huidige digitale tijdperk is het lastig voor bedrijven en organisaties om hun doelgroepen voldoende te bereiken. Een website en een nieuwsbrief zo nu en dan is niet voldoende. Website, Intranet, e-mail, nieuwsbrief, facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, narrowcasting, public viewing, crowd control. Een keuze uit 4 van deze kanalen is tegenwoordig een minimum om succesvol met klanten, bezoekers, of andere doelgroepen te communiceren.

De hoeveelheid aan communicatiekanalen en digitale platformen betekenen echter ook veel beheer. Dat op zich is al een probleem. Maar het wordt extra moeilijk omdat elk kanaal en elk platform alleen via een apart systeem beheert kan gaan worden. Voor website is een content management systeem nodig. Voor Narrowcasting is een specifiek terinal systeem
nodig. Elk social media-account moet benaderd worden via hun eigen online-beheer omgeving. Enzovoort, enzovoort. Kortom: Eén boodschap via verschillende kanalen verspreiden kost heel veel tijd, is gevoelig voor fouten, niet uniform en niet te monitoren.
Al deze problemen lost dit online redactiesysteem op. Een ‘Alles-in-één’-online redactiesysteem. De boodschap (in dit systeem wordt dit een ‘event’ genoemd) hoeft maar een keer ingevoerd te
worden. Vervolgens is het mogelijk om dmv vinkjes en tijdsinstellingen te bepalen waar, wanneer en hoe de boodschap wordt verspreid.

Hiervoor zoeken wij een investeerder/participant om dit verder uit te bouwen!!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29