laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AANDEEL IN TECHNISCHE ONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57002 29-01-2013 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Aangeboden: Mogelijkheden voor een commerciële ondernemer/MBI kandidaat.

Een technische onderneming biedt een commerciële ondernemer mogelijkheden om als partner/aandeelhouder toe te treden en op termijn eventueel de onderneming over te nemen.

Deze onderneming is gespecialiseerd op het gebied van warmte en stoom. Door de langjarige ervaring op dit gebied en de enorme technische kennis in deze onderneming, kan gesproken worden van een constante speler in de markt.

De organisatie ontwerpt, produceert en installeert (deels) complete installaties voor ketelhuizen & processen in industrie, ziekenhuizen, utiliteit, wasserijen, specifieke tuinbouwbedrijven e.d. Energiebesparing (stookkosten) is een van de specialiteiten van deze onderneming. Installaties hiervoor worden in eigen beheer geëngineerd en geïnstalleerd. Vanzelfsprekend vormen service en onderhoud een belangrijk deel van de werkzaamheden.

Deze familie onderneming bestaat langer dan 35 jaar en is gevestigd in het westen van het land in een modern bedrijfspand. Er zijn ca. 12 FTE werkzaam. De onderneming is efficiënt georganiseerd. De inbreng van commerciële vaardigheden zal het resultaat verder optimaliseren. Kenmerken van deze onderneming zijn: no-nonsense en korte lijnen.

De nieuwe aandeelhouder dient affiniteit met techniek en een bewezen trackrecord te hebben op gebied van sales en management.

Deze onderneming is ook uitermate geschikt om aan te sluiten bij een technische onderneming die op deze manier kennis en ervaring in huis wil halen en zijn klantenbestand wil uitbreiden.Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29