laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRACHTIG, MULTIFUNCTIONEEL ZALENCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56995 28-01-2013 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Op een strategische en landelijke locatie is dit grote zalencentrum gelegen. Het object ligt in provincie Overijssel, in de regio Salland. Salland staat bekend om haar achterland en herbergt tal van havezaten, landhuizen en kastelen. De, voor het IJsseldal karakteristieke, weteringen werden al in de Middeleeuwen gegraven. De karakteristieke omgeving met verschillende bezienswaardigheden maakt dat Salland erg in trek is bij toeristen.

Dit zalencentrum heeft een grote diversiteit aan zalen alsmede een brasserie en een restaurant. Op de begane grond vindt men ondermeer een brasserie, een ruime vergaderzaal en een zaal die, met geluidsdichte wanden, flexibel is in te delen en bij volledig gebruik plaats biedt aan circa 800 gasten. Op de eerste verdieping vindt men de bedrijfswoning met nog een zaal die gebruikt wordt voor besloten feesten en partijen. Tevens beschikt het bedrijf over een ruime kelder die dienst doet als zaal.

Door zijn landelijke ligging in de nabijheid van verschillende knooppunten van hoofdwegen, de verschillende mogelijkheden die het pand te bieden heeft en door de grote capaciteit van het bedrijf, is dit object uitermate geschikt voor verschillende conceptrestaurants. Men kan hierbij denken aan een Aziatisch concept, grillrestaurant of aan een activiteitencentrum. Tevens biedt het perceel alsmede het object de mogelijkheid tot uitbreiding om een hotel met 40 kamers en verschillende spa en wellness voorzieningen te realiseren.

Kortom een zeer courant object met een breed scala aan mogelijkheden op een goede locatie.
Vraagprijs: Op aanvraag.
Het pand en de bedrijfsexploitatie wordt te huur of te koop aangeboden. Tevens is er de mogelijkheid tot een huurkoop.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29