laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DEELNEMING VOOR SALES GEDREVEN ONDERNEMER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56994 28-01-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Interessante deelneming voor sales gedreven ondernemer.

Een onderneming gespecialiseerd in vele soorten ICT- en telecomoplossingen, beveiliging, hosted oplossingen enz., gevestigd onder de rook van Rotterdam, is voornemens verder uit te breiden.

Een prima mogelijkheid voor een ondernemer, wellicht een MBI-kandidaat, om in te stappen in een onderneming die reeds vele jaren de markt kent en een gedegen naam heeft opgebouwd. De directeur/eigenaar ziet vele mogelijkheden binnen handbereik liggen echter vanwege het aansturen van de organisatie kan hij hiervoor te weinig tijd vrijmaken om deze opportunities aan te pakken. De organisatie is gereed om uitbreiding van de omzet uit te voeren.

De ondernemer die we zoeken dient affiniteit met de ICT- en telecombusiness te hebben, en een bewezen trackrecord te hebben op gebied van sales en management. Vanzelfsprekend dient hij zelfstandig te zijn en in staat om onafhankelijk de markt te kunnen bewerken. De nieuwe ondernemer/MBI kandidaat kan een prima inkomen verwerven, echter dit hangt natuurlijk wel van de ondernemer/MBI kandidaat zelf af.

Omschrijving van de organisatie:

Het betreft een organisatie die een goede naam in de omgeving van Rotterdam heeft. Dit komt omdat deze organisatie voldoende kennis en vakbekwaamheid in huis heeft om gedegen advies uit te kunnen brengen. De organisatie kenmerkt zich ook door de levering van uiterst betrouwbare producten. Deze organisatie levert zijn producten en diensten alleen aan de zakelijke markt en non-profit sector, dus geen particulieren. De organisatie heeft alles in zich om succesvol uit te breiden en de omzet vele malen te verdubbelen.
De producten bestaan oa. uit:
• ICT beheer en installatie
• Webhosting
• Beveiliging
• Connectivity en mobility
• Consultancy
• Enz.

Deze organisatie biedt een gedreven ondernemer, die sales als een tweede natuur in zich heeft, een prima positie in een toekomstgerichte onderneming.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29