laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PLATFORM GARANTIEBEWIJZEN, REKENINGEN ETC.

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56979 25-01-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

- Een van de grotere ergernissen van gezinnen is het kwijt raken van garantiebewijzen, het veel tijd kwijt zijn aan betalingen en het onbewust te veel betalen voor abonnementen door automatische afschrijvingen welke niet gematched worden met de overeenkomst. Deze onderneming heeft een platform gebouwd dat daar verandering in brengt. Raak nooit meer een garantiebewijs kwijt, heb uw rekeningen allemaal op een rijtje en betaal nooit meer dan in de overeenkomst staat. En dat allemaal bijna automatisch.
- Het betreft een platform voor consumenten dat inspeelt op de vele abonnementen en rekening die huishoudens ontvangen. Het biedt u overzicht over alle telefoon-, internet- en televisie contracten en rekeningen, maar ook over bijvoorbeeld garantiebewijzen. Het platform heeft slimme alerts ingebouwd waardoor het bijvoorbeeld waarschuwt als een garantie verloopt, als het afgesproken abonnementsbedrag overgeschreven wordt of waar u het beste een apparaat kunt laten repareren (met of zonder garantie).
- De applicatie van het platform is al via de Apple AppStore te verkrijgen en is al duizenden keren gedownload. Deze applicatie biedt via uw smartphone toegang tot het gehele overzicht en biedt u op die manier inzicht.

- Gezinnen betalen voor de dienstverlening een jaarlijkse fee van EUR 24,-. Dit biedt ze behalve inzicht en overzicht, echter ook de nodige besparingsmogelijkheden. Alleen al aan mobile, telefoon en andere digitale abonnementen besteden gezinnen tussen de EUR 1.200,- en EUR 2.400,- per jaar.
- Het platform is internationaal ingericht, waardoor het ook gemakkelijk schaalbaar is buiten Nederland. In Nederland verwacht de onderneming een omzet van EUR 300k in 2013 en de verwachting is dat dit door kan groeien naar zo’n EUR 20 mio. in 2017 (9% van de gezinnen in Nederland maakt gebruik van het platform in deze calculatie.)

- De onderneming is op zoek naar een investering/financiering, maar wellicht nog meer naar iemand die de onderneming op de kaart kan zetten (marketing). Voor verdere ontwikkeling en het verkrijgen van bekendheid wordt gezocht naar EUR 300.000,- (dit kan in tranches van EUR 50.000,-). De combinatie van een investeerder die tevens voor een grote ‘exposure’ kan zorgen heeft dan ook een sterke voorkeur.

Er is een uitgebreide teaser beschikbaar met meer informatie over deze propositie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29