laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EEN TREFPUNT VAN SCHOENEN EN VOETENZORG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56947 23-01-2013 Detailhandel Non-Food Schoenendetailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Minder dan € 25.000 € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

De onderneming
- Deze jonge onderneming in de regio groot Rotterdam combineert een schoenenwinkel, herkenbaar door hoogwaardige merkschoenen met een goede pasvorm, met podologie, orthopedie en pedicure.
- Kwaliteit staat in deze onderneming centraal. Dat betekent goede producten, goede service en deskundigheid van het personeel.

Wat doet de onderneming?
- De onderneming heeft een gevarieerde collectie van zowel dames- als herenschoenen. Voor de heren varieert het van sportief tot gekleed. Voor de dames richt de collectie zich op mode, modisch comfort en comfort schoenen, waarbij veel schoenen worden aangeboden in verschillende wijdte maten. Daarnaast is er ook een outdoor collectie bestaande uit lage en hoge wandelschoenen geschikt voor verschillende wandelterreinen.
- Drie dagen in de week is er een podoloog in de zaak. Een podoloog is een voetspecialist die kan helpen bij o.a. voorvoet-, hiel- en zenuwklachten, teenafwijkingen en houdingsklachten. De behandeling van deze podoloog bestaat uit een voet- en houdingsonderzoek en een deskundig advies met een daarbij behorend therapieplan zoals bijvoorbeeld een therapiezool.
- In sommige gevallen kan de podoloog niet voldoende bieden om (voet) klachten te verhelpen. In dat geval kunnen (semi)orthopedische schoenen een oplossing bieden. Dit zijn precies op maat gemaakte schoenen die worden gemaakt door een aangesloten orthopeed.
- Voor voetproblemen als eelt, ingegroeide nagels, likdoorns, schimmels, etc. kan de klant terecht bij de pedicure. Maar ook kan de klant hier terecht voor een luxe voetverwenbehandeling.

Hoe presteert de onderneming?
- Vanaf september heeft de onderneming in 2012 een omzet gemaakt van EUR 145k. Door een hogere verwachte omzet heeft de organisatie te maken met een liquiditeitsdruk .
- De onderneming is goed op weg een goede naamsbekendheid op te bouwen. De bijgestelde prognose voor 2013 voorspelt een omzet van bijna EUR 700k en een resultaat van EUR 13k.
- In 2013 wordt voetverzorging verder uitdiept waardoor de omzet zal stijgen. Ook zijn strategische samenwerkingsovereenkomsten aangegaan met het lokale ziekenhuis.

Wat heeft de onderneming nodig?
- De ondernemer is op zoek naar een financiering of investering van EUR 200k.
- Deze is benodigd voor een gezond werkkapitaal en het versterken van de vermogenspositie. De directeur/ Grootaandeelhouder heeft zelf al EUR 50k hierin geïnvesteerd.
- Tegenover een financiering staat een marktconforme rente (onderhandelbaar). Bij een investering gaat het om een participatie in de onderneming representatief voor het bedrag van de investering.

Wat zijn de motieven?
- Kwaliteit centraal: Goede producten, uitstekende service en deskundig personeel.
- Alles in huis voor de zorg voor de voeten en de best passende schoenen die voor de klant het lekkerst lopen.
- De onderneming bouwt een goede naamsbekendheid op met de hoogwaardige producten en de complete en uitstekende voetzorg.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29