laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPEELPLEIN INRICHTER MIDDELS LEASECONSTRUCTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56938 21-01-2013 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 B.V.

omschrijving

De onderneming betreft een ontwerp en ingenieursbureau gespecialiseerd op het gebied van openbare buitenleven en openbare buitenruimte. De focus ligt hierbij op duurzaamheid. Bij de onderneming zijn 4 medewerkers werkzaam.
De kernwaarden van de onderneming zijn groen, praktisch/leefbaar en verrassend anders.
De activiteiten waarop de onderneming zich richt zijn ontwerp, (civiele) techniek, beheer en directievoering.
Klanten zijn projectontwikkelaars, (semi)overheid en ondernemingen. Enige referenties vanuit de portfolio zijn (her)ontwerpen van wijken, technisch advies en uitwerking van parken en speelomgevingen, beheeropdrachten voor openbare gebouwen/buurten en directievoering bij de realisatie van ontworpen projecten.
De omzet bedroeg de afgelopen jaren circa EUR 350k.

Aandachtspunt
De onderneming heeft veel ervaring opgedaan in ontwerp, technische uitvoering en beheer van speelomgevingen. Deze ervaring is in een concept gegoten waarbij klanten een speelplein (inclusief borging van de veiligheid) verkrijgen voor een maandelijks lease bedrag. Het eigendom van de speelplein blijft bij de onderneming.
De focus ligt bij aanvang op scholen, aangezien de behoefte van scholen naar nieuwe en veilige schoolpleinen hoog is. Een eenmalige, totale investering is vaak onmogelijk, een vast maandelijks bedrag is daarentegen wel mogelijk.
De onderneming heeft 11 leads voor dit nieuwe concept.

Behoefte
De onderneming heeft financiële middelen nodig om de speelpleinen voor te financieren. De kosten per speelplein bedragen EUR 60k. De scholen betalen arbeiduren direct à EUR 20k. De ondergrond en toestellen ter waarde van EUR 40k worden in een leasetermijn gezet van circa 8 tot 10 jaar.
De onderneming zoekt een partner die de financiering/investering op zich wil nemen en in staat is mee te groeien met de onderneming.

Motieven
De investering biedt een stabiele cash flow voor een investeerder met als tegenpartij (semi)overheidsinstellingen zoals scholen.
De onderneming heeft een gedegen track record en beschikt over een goed portfolio.
De onderneming heeft al ervaring in de realisatie van speeltuinen en (school)pleinen.
De onderneming ontzorgt haar klant, waardoor haar focus op haar kerntaak kan liggen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29