laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WINKELPAND MET WOONRUIMTE AAN HET WATER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56931 20-01-2013 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Een winkel nabij het centrum van het Friese watersportdorp Akkrum met aan de achterzijde wonen aan het water met een eigen ligplaats.

Een unieke kans om te profiteren van het beste uit drie werelden: werken, wonen en recreëren.

Dit winkelpand kent als bestemming detailhandel met wonen en ligt op 430 m² eigen grond. De achtertuin op het zuiden grenst aan het water dat in een rechtstreekse verbinding met het gehele Friese Merengebied staat. De voorzijde ligt aan de doorgaande weg van Irnsum naar Akkrum en hier is voldoende parkeergelegenheid, deels eigen en deels openbaar.

Het pand bevindt zich in een goede staat van onderhoud.

De vraagprijs bedraagt € 229.000,00 kosten koper en kan met de exploitatie van het winkelpand in combinatie met woonruimte goed worden terugverdiend.

Akkrum is een gezellig en toeristisch watersportdorp gelegen aan het riviertje De Boarn, midden in het Friese merengebied. Akkrum ken een compleet en uitgebreid voorzieningen niveau voor de dik 3.400 inwoners. Er is veel bedrijvigheid en een verhoudingsgewijs uitgebreid winkel- en horecabestand. Grotere plaatsen als Leeuwarden en Heerenveen liggen op ca. 15 autominuten afstand. Akkrum heeft een eigen op- en afrit van de snelweg A32.

Voor meer uitgebreide verkoopinformatie kunt u reageren op dit profiel.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29