laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


THUISBEZORGFORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56930 20-01-2013 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
België Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor de Belgische Markt zijn wij op zoek naar een ondernemer interesse heeft in het opzetten van een thuisbezorgformule. Onze opdrachtgever is specialist in het zodanig bereiden van verse hamburgers dat deze zich uitstekend lenen voor bezorging.

Deze buitenlandse formule produceert al op deze moderne manier haar producten zonder afbreuk te doen aan de elementaire regels van het produceren van hamburgers. Zij werkt uitsluitend met kwaliteitsingrediënten. Het unieke productieproces zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig product. Het betreft een franchise formule met enkele tientallen vestigingen. Vandaag wordt de mogelijkheid geboden om de exploitatie in België ter hand te nemen en verder uit te bouwen.

Voorwaarden voor het verkrijgen van de licentie zijn zaken als kunnen organiseren en een team kunnen leiden, commercieel en klantvriendelijk zijn en vooral een visie ontwikkelen op de thuisbezorgen van hamburgers in de Belgische markt.

De franchisegever biedt een ruim gamma aan kwaliteitsproducten tesamen met publicitaire en administratieve ondersteuning. De formule is inmiddels actief in vier verschillende landen in Europa.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29