laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZORG EN ZAKELIJKHEID COMBINEREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56929 20-01-2013 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze franchise biedt een totaalpakket van wonen, dienstverlening en zorg. De bewoners die van onze huizen gebruik maken, betalen hiervoor een vast bedrag per maand per appartement, ongeacht de hoeveelheid zorg die hij of zij nodig heeft. Zo zijn zij verzekerd van wooncomfort, professionele dienstverlening en persoonlijke zorg op maat, wat er ook gebeurt. De geleverde zorg kan per persoon verschillen en wordt betaald door de AWBZ en de WMO, al dan niet in natura of in de vorm van een PGB (Persoonsgebonden Budget).
Onze huizen worden geleid door zorgondernemer(s). Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners het aan niets onderbreekt. Omdat het huis hun bedrijf is zijn zij ook het aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met het leven en welzijn van de bewoners. Een zorgondernemer is een eerste klas manager met verstand van zorg en bedrijfsvoering. Is medische zorg of therapie noodzakelijk dan zorgt de zorgondernemer dat er een arts of een therapeut wordt geconsulteerd.
Je bent betrokken vanaf de start. Wij zorgen voor investeerders, ontwikkelaars en de formule. Als franchisenemer doe jij de exploitatie en zorgt dat de bezetting optimaal is. Je bent goed in de omgang met mensen, commercieel ingesteld en hebt je de ambitie om zelfstandig te ondernemen. Je hebt al direct een team van medewerkers maar zult, zeker in het begin zorg moeten verlenen. Desalniettemin voel je je comfortabel met leiding geven aan een team.
Het rendement is prima. Het kan echter een tijdje duren voordat het huis een optimale bezetting heeft. Je moet die tijd dus kunnen overbruggen en over voldoende financiële middelen nodig om de aanloopkosten te kunnen financieren.
Mocht je interesse zijn gewekt en het profiel bij je passen dan horen we graag van je.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29