laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMEN IN DE ZORG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56928 20-01-2013 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De franchisenemers van deze formule helpen hun cliënten, die het slachtoffer zijn van letselschade, het maximale te bereiken als het gaat om de kwaliteit van leven. Zij doen dat op het gebied van wonen, zorg, welzijn en arbeid. Om dit te bereiken vormen de franchisenemers een brug tussen verzekeraars en letstelschadeslachtoffers. Zij adviseren letselschadeslachtoffers en belanghebbenden over bevredigende lange termijn oplossingen. De opdrachtgevers zijn veelal verzekeraars die sterk hechten aan een objectief, kwalitatief hoogwaardig advies. Integraal onderdeel van dit advies is de nazorg. De franchisenemers doen voor een groot deel van de rapportages de uitvoering ter hand nemen en bewaken daarmee dat de adviezen worden overgenomen en binnen het budget worden gerealiseerd.
De ideale ondernemer is gedreven omdat de kwaliteit van leven voor het letselschade slachtoffer het uitgangspunt is, is de ideale achtergrond die van ergo- of fysiotherapeut maar ook mensen met andere (bredere) ervaring zijn zeker niet uitgesloten. Kennis van WMO en AWBZ is onontbeerlijk.
Je bent een relatiebouwer, kan goed luisteren, klantgericht een netwerker actief is. Deze franchise biedt een bewezen concept, prima opleiding en begeleiding, gebaseerd op veel ervaring en relatief lage opstartkosten door de mogelijkheid om vanuit huis te starten. Er is sprake van een groot potentieel en de zorg is een markt die nauwelijks conjunctuurgevoelig is.
De opstartkosten zijn laag o.a. door de mogelijkheid om van huis uit te starten. Desondanks moet je wel beschikken over de nodige financiële middelen om de onderneming op te starten. Aangezien de franchisenemer een groot gebied tot zijn beschikking krijgt zal er na snel sprake zijn van groei, Van toekomstige franchisenemer wordt de ambitie verwacht om daarin mee te gaan.
Als het genoemde profiel en het verhaal aanspreekt en je hebt de ambitie om een eigen bedrijf te exploiteren, dan komen we graag met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29