laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE GERICHT OP REISBELEID

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56927 20-01-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever een zeer succesvolle franchiseorganisatie in de ondersteuning van het MKB. Zij adviseert internationaal georiënteerde ondernemers op het gebied van het reisbeleid. De franchisenemers zijn gespecialiseerd in (kosten)efficiënte oplossingen en hebben het vertrouwen van hun klanten door de voortdurende zorg voor kwaliteit en innovatie. De ondernemers van deze franchise organisatie slagen er dus in om voor hun klanten het optimum te bereiken tussen efficiency en service Zij maken bovendien het reisbudget inzichtelijk en daarmee voorspelbaar. De organisatie groeit en telt bijna 800 vestigingen verspreid over de wereld.

De franchisenemers van deze organisatie zijn gedreven salesmensen. Het zijn juist die sales vaardigheden die aan de basis liggen van het huidige succes. De ondernemers exploiteren niet alleen effectief hun bedrijf en formule maar weten deze ook goed in de markt te zetten. Een nieuwe ondernemer hoeft dus geen kennis te hebben over de reisbranche maar wel een goede verkoper te zijn. Vanzelfsprekend is er wel sprake van affiniteit met de reisbranche. Omdat er na een jaar al sprake kan zijn van een klein team is het kunnen leidinggeven dus uiterst relevant. Dat geldt ook voor het kunnen functioneren in een netwerk en zelfstandigheid.

Na een gedegen opleiding en aanloop periode zal het rendement prima blijken te zijn. De geschikte kandidaat over voldoende financiële middelen nodig om die aanloop te kunnen financieren. Het is een ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP’er) die zoekt naar mogelijkheden om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.
Mocht deze summiere omschrijving aanspreken en het profiel passen, dan investeren wij graag in een gesprek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29