laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITZENDBUREAU ZOEKT ONDERNEMER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56926 20-01-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De arbeidsmarkt staat onder druk en flexibiliseert snel. Juist vanwege de crisis is snel acteren voor bedrijven soms zeer relevant. De realisatie neemt dat dat, in combinatie met tijdelijk talent inzetten, kan resulteren in een concurrentievoorsprong. De formule die wij vertegenwoordigen is in staat om organisaties te ondersteunen met tijdelijke krachten.

Uitzendmedewerkers van alle niveaus maken organisaties buigzaam en weerbaarder bij tegenwind. De tijdelijke medewerker op zijn beurt, maakt graag gebruik van de mogelijkheid om in afwisselende omgevingen te werken en zich ontplooien in een breed scala van branches en culturen.
In onze formule werken de vestigingen zelfstandig dus voor eigen rekening en risico. Tegelijkertijd zijn zij de bouwstenen van het geheel. Het is een concept dat zich bewijst. De uniformiteit, in combinatie met ondernemerschap, zorgt voor de unieke slagkracht van de franchisenemers. Zaken als salarisafhandeling en arbeidsrechtelijke expertise gebeurt door de franchisegever. Je krijgt een geografische regio en een functiegebied onder je hoede. Jij bepaald hoe groot je wordt. Binnen jouw vestiging stuur je, na verloop van tijd, een aantal professionals aan die tot jouw verantwoordelijkheid behoren. De grotere naamsbekendheid het formulemanagement, de gezamenlijke systemen en huisstijl maken dat je snel succesvol zult kunnen zijn.

Er is geen sprake van een entree fee en je hebt onmiddellijk toegang tot systemen en materialen die helpen bij het genereren van omzet. Wij zullen op een uiterst proactieve manier voor zorgen dat je snel in staat bent om omzet en rendement te maken. De formule levert, mits goed ingezet, een prima rendement. Vanzelfsprekend zijn er geen garanties. ‘Het is geen ondernemen zonder nieten’. Ondanks alle inspanningen van de franchisegever blijft het gaan om de vaardigheden van jou als individuele ondernemer.

Graag komen we met je in contact als je durf, doorzettingsvermogen en een ondernemersgeest hebt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29